BC De Zeemeeuwen is opgericht op 28 oktober 1975. De Westlandhal in 's-Gravenzande is de thuisbasis. Zes keer per jaar verschijnt een nieuwsbrief voor alle leden.
Een professionele verenigingsstructuur met een bestuur, technische-, jeugd-, activiteiten en redactiecommissie.

BC De Zeemeeuwen is een actieve sportvereniging met badminton op recreatief en competitieniveau. Er wordt seniorencompetitie gespeeld in de landelijke bondscompetitie. Dit is een mix-competitie waarbij een team uit minimaal 2 dames en 2 heren bestaat.
Het hoogste team (team 1) speelt 4e divisie in de landelijke bondscompetitie en het laagste team (team 9) speelt 9e divisie. Ook spelen er altijd wel enkele teams in de dames- en herencompetitie en in de recreantencompetitie.
De jeugd is ieder jaar zeer goed vertegenwoordigd in de jeugd- en opstapcompetitie. Ouders van de jeugdcompetitiespelers regelen het vervoer naar de uitwedstrijden.

Kortom: Voor alle leden zijn er voldoende mogelijkheden.

Naast fanatiek badmintonnen staat zeker ook de gezelligheid centraal. Leden die geen competitieverplichtingen willen komen ook ruimschoots aan hun trekken. Een actieve activiteitencommissie organiseert regelmatig leuke activiteiten zoals o.a. grabbeltontoernooien, oliebollentoernooi en de seizoensafsluiting.

Een super actieve jeugdcommissie, die bestaat uit een mix van senioren en jeugdleden, stellen ieder jaar een evenementenkalender op. Toppers zijn altijd: het jeugdkamp en het thematoernooi.

Adverteerders

Over de Zeemeeuwen

BC de Zeemeeuwen is een gezellige badmintonvereniging voor jong en oud.

Er kan op veel niveau's worden gespeeld en met een zeer actieve jeugdcommissie is er ook voor de jeugd veel te doen.

Speeltijden

  • DINSDAG 13.45 - 15.30
  • DINSDAG (t/m 10-10) 20.00 - 22.00
  • DINSDAG (vanaf 24-10) 20.30 - 22.30
  • DONDERDAG 20.00 - 23.00
  • ZATERDAG (jeugd) 8.30 - 12.00

Get Social

Bezoek ook eens onze Facebook pagina of Instagram.