Grabbeltoernooi

Op donderdag 28 oktober organiseren we een grabbeltoernooi. Op die dag is er geen competitie gepland en hebben we dan ook de hele zaal ter beschikking. Voor degene die nog niet weten wat een grabbeltoernooi volgt hier een korte uitleg.

Op die avond spelen we partijen van ongeveer 10 minuten. Dat kan een dubbel, een mix of een combinatie van die 2 zijn. We hebben 48 kaartjes met daarop een nummer van de baan en een letter (bijvoorbeeld 1A). De kaarten worden door elkaar geschud en iedereen die mee wil spelen mag een kaartje komen halen.
Het nummer op de kaart geeft aan op welke baan je speelt. De letter geeft aan met wie je dan speelt. In het voorbeeld van kaartje 1A speel je dus op baan 1 met de persoon die ook een kaartje met daarop 1A heeft. Er zijn altijd 2 kaartjes met dezelfde combinatie van een cijfer en een letter.
Na de afgesproken tijd stopt de wedstrijd en schrijf je het aantal punten op dat je hebt behaald. De kaartjes zijn in de tussentijd opgehaald en opnieuw geschud. Dan volgt er een nieuwe ronde.
Aan het einde van de avond worden tel je alle punten bij elkaar op en lever je het briefje in bij de Activiteitencommissie. Er zal een prijs zijn voor degene die de meeste punten heeft.
Opgeven is niet nodig. Op de avond zelf doet iedereen mee die op dat moment in de zaal is. De ervaring leert dat het een gezellige avond is, waarbij je ook eens met andere leden van de vereniging speelt. Alle niveaus spelen dan ook door elkaar.

Adverteerders

Over de Zeemeeuwen

BC de Zeemeeuwen is een gezellige badmintonvereniging voor jong en oud.

Er kan op veel niveau's worden gespeeld en met een zeer actieve jeugdcommissie is er ook voor de jeugd veel te doen.

Speeltijden

  • DINSDAG 13.45 - 15.30
  • DINSDAG (t/m 10-10) 20.00 - 22.00
  • DINSDAG (vanaf 24-10) 20.30 - 22.30
  • DONDERDAG 20.00 - 23.00
  • ZATERDAG (jeugd) 8.30 - 12.00

Get Social

Bezoek ook eens onze Facebook pagina of Instagram.