By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

Seizoensafsluiting 2024

Op zaterdag 29 juni hebben we het badmintonseizoen afgesloten met een middagje in The City en aansluitend een BBQ. Bij The City hadden we de keuze uit jeu de boules, darten, poolen en bowlen. Na deze activiteiten zijn we naar de achtertuin van Patricia gegaan om daar lekker te BBQ'en en na ta praten.
Met bijna 35 enthousiaste leden hebben we die avond nog veel plezier gehad en zijn we tot in de late uurtjes doorgegaan. Wij als organisatie hebben het prima naar ons zin gehad en wij hopen de rest ook. Speciale dank gaat uit naar Patricia voor het beschikbaar stellen van de achtertuin, koelcel, keuken, e.d.
We wensen iedereen een fijne vakantie en tot in augustus/september.

Clubkampioenschappen 2024

Zaterdag 6 april 2024 worden de jaarlijkse clubkampioenschappen georganiseerd. Op die dag zullen zowel de jeugd als de senioren spelen in verschillende onderdelen op verschillende niveaus. Met ongeveer 85 inschrijvingen zal het weer een leuke dag worden waar sportiviteit en gezelligheid belangrijk zijn.

Niet alleen strijden de deelenemers om de winst, maar is de dag ook een damenkomst van zo veel mogelijk leden van de vereniging. De organisatie doet er alles aan om de dag zo goed mogelijk te laten verlopen.

De eerste wedstrijden zullen al om 8:30 worden gespeeld. De jeugd begint die dag en in de loop van de ochtend zullen ook de senioren van de partij zijn. Aan het einde van de middag zijn de winnaars bekend en worden de orijzen uitgereikt. Voor de deelenemers die zich hebben opgegeven zal er na afloop nog eten klaarstaan.

Publiek is van harte welkom om alle Zeemeeuwen aan te moedigen. Zoals eerder vermeld, beginnen de wedstrijden om 8:30 en zal er de hele dag gespeeld worden. 

Nieuwe jeugdsponsor

Met de start van de jeugdcompetitie heeft de jeugd van BC de Zeemeeuwen een nieuwe jeugdsponsor.

In samenwerking met Enova en PP Verheul Teeltadvies kunnen de jeugdleden de komende jaren weer sporten in een mooi shirt.

Niet alleen de uitstraling als club, maar zeker ook de gelijkheid tussen de kinderen maakt dat we hier ontzettend trots op zijn.
Dank aan Enova en PP Verheul voor deze welkome bijdrage!

De afgelopen jaren heeft de jeugd van de Zeemeeuwen gespeeld met een gesponsord shirt van Formzet BV.
Hiervoor willen wij dank uitspreken naar Ed Swanborn die dit jaren lang mogelijk gemaakt heeft.

Jeugdkamp 2022

Na 2 jaar niet op jeugdkamp te zijn geweest zijn we nu echt aan het aftellen. Van vrijdag 10 juni t/m zondag 12 juni 2022 gaat het gebeuren. De kampvoorbereidingen zijn in volle gang en het ziet er veelbelovend uit.

We willen u vragen of u wilt helpen met de boodschappen en svp aan te geven via de link in de mail welke boodschap u meegeeft.

De boodschappen kunnen donderdagavond 9 juni om 19.00 uur bij de Westlandhal ingeleverd worden, daar staan een aantal jeugdcommissieleden om deze in ontvangst te nemen.

Onze dank is groot.

Fietstocht verplaatst

Helaas zijn de weersvoorspellingen niet ideaal en annuleren we de fietstocht voor vandaag.

We vinden het heel erg jammer maar verschuiven de activiteit naar volgende week zaterdag mits we de hal nog niet in mogen.
We houden de weersvoorspellingen nauwlettend in de gaten en wij laten dit via de mail, Instagram en Facebook weten.