Jeugd

Wil jij bij een gezellige vereniging leren badmintonnen? Kom dan eens kijken bij BC De Zeemeeuwen. Vanaf zaterdag 14 september starten wij weer met ons nieuwe seizoen in de Westlandhal te ’s-Gravenzande. Speciaal voor kinderen van 6-8 jaar wordt bad-mini-ton aangeboden waarbij de kinderen spelenderwijs aan de oog-handcoördinatie werken en vriendjes en vriendinnetjes ontmoeten.

 jeugd training 5

Jaarlijks worden leuke activiteiten georganiseerd en wordt er deelgenomen aan de competitiewedstrijden. In principe speelt ieder jeugdlid ook competitie. Het meespelen met de competitie leert ze al in een vroeg stadium spelen in teamverband en de spelregels. Voor de allerjongsten is er een opstapcompetitie waarbij de regels afwijken van de officiele regels. In onderling overlge met de tegenstander wordt dan afgesproken wat wel en niet mag.

Ook worden gedurende het seizoen extra trainingsmogelijkheden aangeboden (vrijblijvend). De actieve jeugdcommissie bestaat uit 10 enthousiaste leden, er zijn 3 gediplomeerde trainers aanwezig. Meer weten? Neem eens een kijkje op deze website of stuur een mail naar jeugd@zeemeeuwen.nl

Adverteerders

Over de Zeemeeuwen

BC de Zeemeeuwen is een gezellige badmintonvereniging voor jong en oud.

Er kan op veel niveau's worden gespeeld en met een zeer actieve jeugdcommissie is er ook voor de jeugd veel te doen.

Speeltijden

  • DINSDAG 13.45 - 15.30
  • DINSDAG (t/m 10-10) 20.00 - 22.00
  • DINSDAG (vanaf 24-10) 20.30 - 22.30
  • DONDERDAG 20.00 - 23.00
  • ZATERDAG (jeugd) 8.30 - 12.00

Get Social

Bezoek ook eens onze Facebook pagina of Instagram.