Nieuwjaarsbrunch jeugd

Om het nieuwe jaar spetterend te starten houden wij op 5 januari 2019 voor de jeugd een gezellige nieuwjaarsparty. Alle groepen starten om 8.30 uur! Eerst even warming-up en inslaan en daarna tot 11.15 wedstrijden spelen in toernooi vorm.

Vervolgens gaan we met zijn allen gezellig brunchen. Het is de bedoeling dat iedereen iets lekkers meeneemt. Dit kan van alles zijn, van eieren tot broodjes of wat te drinken. Zelf gemaakt of zelf gekocht, dat maakt niets uit.

Om er voor te zorgen dat we straks niet 0 taarten en 20 pakken drinken hebben, is het wel de bedoeling dat je je aanmeldt voor de brunch en even erbij vermeldt wat je mee neemt. Dit kan bij het volgende emailadres: nieuwjaar@zeemeeuwen.nl of via het antwoordstrookje dat is uitgedeeld tijdens de training. Geef ook aan of je mee gaat naar Jumpsquare en of één van je ouders eventueel zou kunnen rijden.

We houden bij wie wat meeneemt, indien er teveel van het een en te weinig van het ander is, zal dit worden gemeld om te kijken of er nog iets kan worden veranderd. Je kan zelf ook op de lijst kijken wat er wordt meegenomen. Klik hier voor de lijst.

Na de brunch hebben we nog een gezellige middag activiteit voor de spelers die hier zin hebben. We gaan Jumpen bij Jumpsquare in Rijswijk. Neem gerust een kijkje op de website, het ziet er super gaaf uit. Het jumpen zal op eigen kosten plaatsvinden, hier vragen wij € 12,50 voor en dient vooraf te worden voldaan. We proberen met de jeugdcommissie voldoende auto’s te regelen. Als back-up graag aangeven of een van je ouders zou kunnen rijden (indien nodig laten we dit 5 dagen van te voren weten).

Tijdens de brunch zullen we ook de deeldiploma’s of certificaten uitdelen!

Wat: Nieuwjaarsparty incl. toernooi en optioneel trampoline springen
Wanneer: Zaterdagochtend 5 januari 2019 Tijd: 8:30 uur tot ± 13:00 uur (of tot ± 16.30 uur indien mee naar Jumpsquare)
Waar: In de Westlandhal
Aanmelden: Voor 29 december via nieuwjaar@zeemeeuwen.nl of inleveren van het antwoordstrookje dat is uitgedeeld tijdens de training.

Adverteerders

Over de Zeemeeuwen

BC de Zeemeeuwen is een gezellige badmintonvereniging voor jong en oud.

Er kan op veel niveau's worden gespeeld en met een zeer actieve jeugdcommissie is er ook voor de jeugd veel te doen.

Speeltijden

  • DINSDAG 13.45 - 15.30
  • DINSDAG (t/m 10-10) 20.00 - 22.00
  • DINSDAG (vanaf 24-10) 20.30 - 22.30
  • DONDERDAG 20.00 - 23.00
  • ZATERDAG (jeugd) 8.30 - 12.00

Get Social

Bezoek ook eens onze Facebook pagina