Seniorenkamp 2018 (foto's)

Net als andere jaren was het weer een gezellige boel tijdens het jaarlijks seniorenkamp. Dezelfde locatie als vorig jaar, maar nu met een aantal mensen die nog niet eerder mee zijn geweest.

Tijdens het weekend is er veel lol beleefd met het mountainbike, spelletjes (monopoly, sjoelen, enz) en een kanotocht. Tijdens de kanotocht bleek toch wel weer dat de Zeemeeuwen echte doorzetters zijn. De sloot werd steeds smaller, was bijna niet meer doorgaanbaar door het riet en brandnetels, maar we hebben allemaal het einde gehaald. De ene iets droger dan de andere, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was zelfs mogelijk om met 4 personen in een 3-persoons kano te zitten/zinken.

Van dit geweldige weekend zijn foto's gemaakt. Een aantal met de telefoon en de rest door een professionele fotograaf (Martin). Dank hiervoor.

We hopen dat iedereen die er dit jaar (en andere jaren) bij was ook volgend jaar weer meegaat. De organisatie gaat op zoek naar een nieuwe accomodatie in een andere omgeving. We hebben in ieder geval alleen maar positieve reacties gehad. Iedereen bedankt voor de gezelligheid die hij of zij heeft meegenomen. De organisatie kijkt in ieder geval terug op een geslaagd weekend.

Tot slot nog een speciaal bedankje voor Jacolien. Zij was er voor het eerst bij dit jaar en heeft voor iedereen een glas gegraveerd (naam en racket). Het idee was erg leuk en de uitvoering zeer geslaagd.

De foto's van dit jaar zijn hier te bekijken.

Adverteerders

Over de Zeemeeuwen

BC de Zeemeeuwen is een gezellige badmintonvereniging voor jong en oud.

Er kan op veel niveau's worden gespeeld en met een zeer actieve jeugdcommissie is er ook voor de jeugd veel te doen.

Speeltijden

  • DINSDAG 13.45 - 15.30
  • DINSDAG (t/m 10-10) 20.00 - 22.00
  • DINSDAG (vanaf 24-10) 20.30 - 22.30
  • DONDERDAG 20.00 - 23.00
  • ZATERDAG (jeugd) 8.30 - 12.00

Get Social

Bezoek ook eens onze Facebook pagina