Regiokampioenschappen jeugd

Op zaterdag 9 juni zijn de regiokampioenschappen voor de jeugd gespeeld. Hierbij was 1 team van BC de Zeemeeuwen aanwezig.

Er werd gestreden in 2 poules met 4 teams per poule. Dit betekende dus dat er 3 keer 5 wedstrijden moesten worden gespeeld. Het zou dus een zware dag worden voor de teams. In de hal was het bijna 30 graden, wat het nog moeilijker maakte.

De eerste wedstrijd wonnen ze met 4-1, een goed begin. Ze speelden anders dan in de competitie, de spanning was te voelen.

De tweede wedstrijd werd vrij snel na de eerste gespeeld. De vermoeidheid sloeg toe en dat resulteerde in een 3-2 verlies. De tegenstander Dynamo (uiteindelijke winnaar van de regiokampioenschappen) was ook zeker beter.

De derde wedstrijd was verreweg de makkelijkste, die wonnen zij met 5-0. In de tussentijd hielden we de stand in de gaten bij de andere wedstrijd. Daar werd het met veel moeite 3-0 voor Dynamo. Hiermee hadden zij alle wedstrijden in de poule gewonnen en waren ze automatisch winnaar van de poule. Helaas dus geen finale wedstrijd voor de Zeemeeuwen.

Al met al was het een hele lange dag (half 9 's ochtends tot half 8 's avonds) in een zeer warme sporthal. Het team heeft gestreden voor alle punten, maar het was helaas net niet genoeg. Ze verdienen een grote pluim door daar te staan en die prestatie te leveren. Naast de ouders waren ook Dave en Michael aanwezig om ze aan te moedigen. Bedankt voor de training waardoor zijn mede op de regiokampioenschappen stonden en uiteraard ook iedereen bedankt voor de komst en de gezellige dag.

Ook deze dag werd duidelijk dat het een ontzettend gezellig team is. Volgend jaar gaan ze naar een nieuwe klasse en wensen we ze veel plezier en geluk. 

Adverteerders

Over de Zeemeeuwen

BC de Zeemeeuwen is een gezellige badmintonvereniging voor jong en oud.

Er kan op veel niveau's worden gespeeld en met een zeer actieve jeugdcommissie is er ook voor de jeugd veel te doen.

Speeltijden

  • DINSDAG 13.45 - 15.30
  • DINSDAG (t/m 10-10) 20.00 - 22.00
  • DINSDAG (vanaf 24-10) 20.30 - 22.30
  • DONDERDAG 20.00 - 23.00
  • ZATERDAG (jeugd) 8.30 - 12.00

Get Social

Bezoek ook eens onze Facebook pagina