Seniorenkamp 2018

Het nieuwe jaar is weer begonnen en ook dit jaar staat het seniorenkamp van BC de Zeemeeuwen op de planning.

Vrijdag 31 augustus t/m zondag 2 september in Afferden.

De locatie is dezelfde als vorig jaar. Het is daar zo goed bevallen dat we er graag nog een keer naar toe gaan.We zouden het erg leuk vinden als je meegaat.

Graag aanmelden via de mail : activiteiten@zeemeeuwen.nl
Onder vermelding van je naam.

Aanbetaling bedraagt 60 euro. De kosten voor de accommodatie bedragen 120 euro. Dit bedrag moet overgemaakt worden op het rekeningnummer van BC de Zeemeeuwen NL87RABO0134479289 onder vermelding van Sr kamp 18 met je naam. We zullen wederom het ontbijt en natuurlijk de BBQ gaan regelen. Wij denken dit te kunnen  afdekken met € 15,- p.p. Dit bedrag zal ter plekke betaald moeten worden.

Wat is de planning voor dit jaar:

Vrijdag 31 augustus

Vanaf 16.00 uur aankomst in Afferden

Indien men dit wil kun je je inschrijven voor Nasi of Bami met Saté, prijs 4.50 p.p. Wel graag op tijd doorgeven a.u.b. aan John Kobes. De Bami is vegetarisch. Vrijdagavond is traditiegetrouw een van de meest lange avonden dan worden er gezellig spelletje gespeeld en bijgepraat. Voor de nieuwkomers neem zelf wat spelletjes mee mocht je die hebben.

Helaas is er geen sjoelbak dus mocht iemand er 1 hebben neem hem dan mee (als die in de auto past).

Zaterdag 1 september

Uitslapen en tussen 9-11 uur gezamenlijk ontbijt.

Voor het ontbijt staat hier een lijst met daarop staan de spullen die we voor het ontbijt halen. Eventueel kan je daar nog iets aan laten toevoegen. Zo weten we zeker dat we niet 6 pakken hagelslag hebben e.d.Wij zullen ook brood (volkoren), broodjes (afbak), kaas, ontbijtspek, ham en eieren (krijg er honger van) halen. Want zeg nou zelf zaterdag en zondag ochtend na een zware avond zijn een broodje ei met spek wel erg lekker. Zijn er nog andere wensen zijn geef dit dan aan ons door.We kunnen ons voorstellen dat er mensen zijn die bepaalde dingen niet lusten of wellicht heel graag willen eten. Maak dit kenbaar via de mail.

Na het ontbijt zijn er diverse activiteiten die wij kunnen gaan doen zoals:

Mountainbiken: We zitten in de buurt van Arcen dus wellicht kunnen we een tussenstop maken bij de Hertog Jan brouwerij en voor de niet fietsers die kunnen alvast gaan indrinken of de brouwerij bezichtigen. We zijn nog op zoek naar iemand die een fiets route kan uitzetten. Mountainbikes kunnen in de omgeving gehuurd worden voor ongeveer € 5,- per dag/weekend (zoeken we nog uit). Graag doorgeven in de mail of je hiervan gebruik wilt maken (dit kan tot mei). Dan kunnen we de fietsen van te voren reserveren.
Kanoën: is mogelijk over de Niers, www.roepaen.nl
Boerengolf
K
asteeltuinen Arcen
Hertog Jan Brouwerij: bezoek en/of rondleiding, 25 minuten van Afferden.

Graag zouden wij van jullie willen weten waar de voorkeuren liggen, niks hoeft alles mag plezier staat voorop.De organisatie gaat in mei een dag rondkijken en de activiteiten zo nodig te reserveren. Dus graag voor mei 2018 reageren wat de voorkeur is.

Normaal gesproken regelen we een BBQ voor de zaterdagavond. Omdat we de beschikking hebben over een top keuken misschien is het misschien gezellig in groepjes gerechten maken. Dit dan i.p.v. de BBQ.
We hebben in het huis de beschikking over een geluidsinstallatie en een heuse filmzaal waar we ook gebruik kunnen maken van o.a Netflix. Indien men een Netflix account heeft zou dit mooi zijn. Dus voor ieder wat wils voor de zaterdagavond.

Zondag 2 september

Wij stellen voor om zondag gezamenlijk te ontbijten na het ontbijt een groepsfoto te maken (Martin indien je meegaat zou jij dit weer willen organiseren).

Natuurlijk kunnen we zondag ook nog wat leuke activiteiten doen dat kunnen we in eventueel het weekend nog bespreken suggesties zijn van harte welkom, wellicht een leuke wandelroute.

Net als voorgaande jaren is het goedkoper om zelf bier, sterke drank, frisdrank en sap mee te nemen. Er is zoveel koelruimte daar is een café jaloers op.Dus we vragen aan iedereen om voor het weekend zijn eigen drank mee te nemen.

Mocht je iets lekkers in de middag/avond (borrelnootjes, chips, e.d.)  willen eten, neem dit dan mee. Eén zak p.p. is meer dan genoeg.Per kamer is er 1 toiletrol aanwezig dus 1 of 2 rollen per kamer meenemen lijkt me handig.

Overige informatie

Huishoudelijke mededelingen.
  • Elke kamer heeft een eigen toilet en een bad en/of douche.
  • Er is een vaatwasser aanwezig.
  • De bedden zijn allemaal opgemaakt.
Helaas is er geen volleybal net aanwezig wel een trampoline en een schommel? Als iemand een volleybalnet heeft en die mee kan nemen, dan kunnen we nog een leuke competitie organiseren. De tuin is groot genoeg. Dus als iemand een volleybalnet heeft en die mee kan nemen, dan horen we dat graag.

Informatie over het huis.

Binnen is er onder andere een gezellige bar, een professioneel ingerichte keuken, mooie zaal, eigen bioscoop en diverse kamers die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Buiten kun je genieten op het terras van de prachtige boomgaard, een idyllische plek . Een grote weide biedt ruimte voor sport en spel.De gehele accommodatie is in oktober 2016 gerenoveerd en volledig in retro/vintage stijl ingericht. In het eetgedeelte staat een "ouderwetse" bar en twee lange stamtafels. De locatie beschikt over een grote keuken ingericht met professionele horeca-apparatuur; combioven, fornuis, frituur, vriezer, koelkast, vaatwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker. De woonkamer is ingericht met diverse zitjes en er is een flatscreen aanwezig. Verder vindt men op de begane grond een bioscoop (tevens Netflix en Horizon), leestafel en een speelkamer voor de kinderen.De locatie heeft 14 kamers allemaal ingericht met boxspringbedden (opgemaakte bedden) en alle kamers met een eigen badkamer met bad/douche en toilet en voorzien van airconditioning en heeft 2 kamers welke geschikt zijn voor mindervalide. In totaal zijn er 9 kamers voor 2 personen, 3 kamers voor 3 personen en 2 kamers voor 4 personen.Aan zowel de voor als de achterzijde hebben we een groot terras voorzien van terrasmeubilair. Rondom de locatie is een grote speelweide met een schommel en trampoline. Deze van oudsher boerderij uit 1917, is in de jaren 90 omgebouwd tot een hotel-restaurant en onlangs omgebouwd naar een luxe groepsaccommodatie. Gelegen in het nationaal Park de Maasduinen op de uiterwaarden van de Maas in het Noord Limburgse Afferden. Afferden is gelegen in Nationaal Park De Maasduinen is een van de drie nationale parken in Noord-Limburg. Verder zijn plaatsen als Venlo, Nijmegen, maar ook leuke plaatsen in Duitsland als Kleve, Kevelaar en Goch dichtbij deze locatie.

Het is bij elkaar een heel verhaal, maar mochten er vragen zijn dan horen wij dit graag.

Adverteerders

Over de Zeemeeuwen

BC de Zeemeeuwen is een gezellige badmintonvereniging voor jong en oud.

Er kan op veel niveau's worden gespeeld en met een zeer actieve jeugdcommissie is er ook voor de jeugd veel te doen.

Speeltijden

  • DINSDAG 13.45 - 15.30
  • DINSDAG (t/m 10-10) 20.00 - 22.00
  • DINSDAG (vanaf 24-10) 20.30 - 22.30
  • DONDERDAG 20.00 - 23.00
  • ZATERDAG (jeugd) 8.30 - 12.00

Get Social

Bezoek ook eens onze Facebook pagina