Boodschappenlijst kamp

Voor het jeugdkamp 2018 hebben we een boodschappenlijst opgesteld. Om de kosten te drukken hebben we het verzoek om de kinderen wat mee te geven. Om het overzichtelijk te houden hebben we een intekenlijst gemaakt. Stuur een mail naar kamp@zeemeeuwen.nl om door te geven wat er wordt meegegeven. Kijk hier voor de actuele lijst.

Jeugdkamp

We gaan dit jaar weer op kamp! De locatie is hetzelfde als vorig jaar, namelijk kamphuis Klein Oever in Balkbrug van vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli. Deze keer zullen we zowel heen als terug met de bus gaan.
Lees meer: Jeugdkamp

Informatieavond ouders

Hierbij willen wij u van harte uitnodigen voor onze informatieavond op 7 februari a.s. om 19.00 in de kantine van de Westlandhal. Tijdens deze informatieavond staan we onder andere stil bij de jeugdcommissie, wie we zijn en wat we doen en wat we van u als ouders/verzorgers verwachten, hoe de trainingen zijn opgebouwd en welke activiteiten er voor dit jaar nog op de planning staan. Tevens worden op deze avond de mappen voor de jeugdcompetitie uitgedeeld en de rijschema's per team opgesteld.

Uw aanwezigheid op deze avond wordt heel erg op prijs gesteld en is verder van belang voor het in goede banen laten lopen van de competitie van uw zoon/dochter. Voorgaande seizoenen werden voorafgaand aan deze avond mailtjes verstuurt door ouders met daarin de vermelding op welke dagen zij evt. zouden kunnen rijden, hier kunnen wij niet op in gaan. Op de informatieavond worden de schema's in overleg met de aanwezige ouders van het team vastgesteld.

Voor vragen kunt U terecht bij een van de JC leden in de hal.
Aan- of afmelden voor deze avond is niet nodig.

Adverteerders

Over de Zeemeeuwen

BC de Zeemeeuwen is een gezellige badmintonvereniging voor jong en oud.

Er kan op veel niveau's worden gespeeld en met een zeer actieve jeugdcommissie is er ook voor de jeugd veel te doen.

Speeltijden

  • DINSDAG 13.45 - 15.30
  • DINSDAG (t/m 10-10) 20.00 - 22.00
  • DINSDAG (vanaf 24-10) 20.30 - 22.30
  • DONDERDAG 20.00 - 23.00
  • ZATERDAG (jeugd) 8.30 - 12.00

Get Social

Bezoek ook eens onze Facebook pagina